Theaterproducties

Ons aanbod voor theaterseizoen '17/'18:

 

KINDEREN/FAMILIES

Vroemtuut. Verkeersmat en vertelling voor leerkrachten rond verkeer voor de allerkleinsten. Geleverd op bestelling! (Doelgroep: 2,5-5 jarigen)

Dappere Marie en de Ridder. Interactieve, fantasierijke en knotsgekke vertelling voor kleuters (en hun ouders)

Lijfje en ik. Boek- en theaterproject rond lichamelijkheid en weerbaarheid voor vijf- en zesjarigen - info volgt

Samoerai! De Kikkerclub rules! We pakken dat Monster! Muzikale monoloog rond verkeer. (Doelgroep: 5-11 jarigen, families)

Fons en Floor. Hijs de schotelvod! - Vrolijke, interactieve en creatieve voorstelling met tal van mogelijkheden rond muzische vorming. De verbeelding aan de macht! (Doelgroep: kinderen & families)

LIEDJESPROGRAMMA'S/ANIMATIE OP MAAT

 

JONGEREN & VOLWASSENEN

Op het bot. Over anorexia, zelfbeeld, opgroeien en hoeveel pijn dat kan doen. (Doelgroep: 12+)

Flits! Multimediale monoloog rond (weekend-)ongevallen. Snapshot van jong leven dat omslaat in een nachtmerrie. (Doelgroep 14+)

Flash! - Franstalige versie van Flits! Ook beschikbaar voor Vlaanderen. (Doelgroep 14+)

Wereldschemer. Meertalig muziektheater rond WO I. (Doelgroep 15+, volwassenen)

Grens. Theater met live-muziek rond seksueel grensoverschrijdend gedrag (Doelgroep 15+, volwassenen)

Het Paard van Pizarro. Muzikale monoloog met een flinke dosis humor rond ontdekkingsreizen, een wilde jeugd, ouderdom en vergeten worden (Doelgroep 15+, volwassenen)

Het gevecht van De Vocht. Een theatermonoloog rond onderwijs- Doelgroep 16+, hogescholen, leerkrachten, lerarenopleidingen, pedagogische studiedagen

Laagland. Vrolijk muziekprogramma / Stand-up. 16+

WG, the making of. Cabaretesk & muzikaal theaterproject. (Doelgroep volwassenen)

LIEDJESPROGRAMMA'S/LEZINGEN/ANIMATIE OP MAAT

 

*WGP werkt met eigen techniekers en beschikt over professionele licht- en geluidsinstallaties. Dit maakt het mogelijk om onze voorstellingen ook aan te bieden op locaties met beperkte technische mogelijkheden. Uiteraard opteren wij er wel voor om onze voorstellingen te laten plaatsvinden in zalen die voldoen aan een basis-theaterstandaard (podium, elektrische voorzieningen, verduisterbare ruimte en voldoende comfort voor de toeschouwers).

*Voor scholen die niet beschikken over een geschikte zaal: WGP werkt ook samen met diverse partners/theaterzalen in heel Vlaanderen. Zij beschikken over een prima (theater)accomodatie en bieden ons de mogelijkheid voorstelling(en) bij hen te laten doorgaan. Informeer via boeking@wimgeysen.be naar de voorwaarden!

*Vele van onze voorstellingen zijn openbaar. Vaak worden zij echter ook opgevoerd in schoolverband. Het is interessant om weten dat ook deze voorstellingen - na aanmelding - kunnen worden bijgewoond door externe toeschouwers. Neem hiervoor contact op via boeking@wimgeysen.be

Wim Geysen Theaterproducties

Over seksualiteit en haar schaduwkant
Vrijdagavond, feestavond!
Meertalig muziektheater rond WO I
We zijn niet bang, we zijn niet bang!
Een wildebras in Dierendorp
version Française du spectacle Flits!